Wehlseweg 34 6941 DL Didam "Loil" (Nederland)           0316 24 21 86           Zo-Di 15:00-01:00, Woensdag-Donderdag gesloten, Vr-Za 15:00-01:00, (Keuken 16:00-23:00)
   Voorgerechten   Broodje's   Kapsalon Menu's   Turkse Pizza's   Pizza's   Calzone's   Grill-en Vleesgerechten   Visgerechten   Mini Schotel Menu's   Schotel Menu's  

    Duo/Mix Schotels   Samenstellen   Kinder Menu's   Pasta soorten   Dranken   Dessert

Pasta Soorten

                                                    "Graag bij Dieetwensen of Allergieën Doorgeven A.U.B."

Spaghetti/penne/tortellini

Napolitana                                                                                       € 9,75

(Pasta met knoflook, tomatensaus en parmezaanse kaas.)


Bolognese                                                                                       € 12,75

(Gehackt en tomatenroomsaus.)


Alla Marco Pollo                                                                             € 13,95

(Gegrilde kipfilet, champignons, paprika en ui in tomatenroomsaus.)


Lasagne (Uit de oven 20 minuten bereidingstijd)                       € 13,75

(Laagjes deeg met kaas, ham, rundergehakt en tomatenroomsaus.)


Tortellini (Gevulde deegkussentjes)                                             € 13,75

(Van kaas, spinazie, champignons, gorgonzola, roomsaus en parmezaanse kaas.)



Huisgemaakte Manti

Huisgemaakte Manti (Gevulde deeg)                                             € 13,90

(Met gehakt en Turkse kruiden, tomatenpuree, yoghurt en knoflook.)

(Wat is Manti? Manti is een populair gerecht uit Turkije. Komt uit de stad Kayseri, Centraal-Anatolie.)

(Hoe wordt het gemaakt? Door ons zelf gemaakte deeg die plat word uitgerold, en daarna gesneden word tot kleine vierkantjes en word gevuld met gehakt en Turkse kruiden.
Saus hiervan word gemaakt van Turkse yoghurt met knoflook en Turkse tomatenpuree.
Dit gerecht word warm geserveerd.)